Map not rendering when using List data

I have successfully got the single location to work but when trying to connect to a list (created using the supplied template) I get no data. Just a white background within the web part frame. [see...

Id #27910 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by chittasn | Created: Jun 29, 2010 at 6:33 AM by panoone

System.NullReferenceException

I have successfully deployed the solution, activated the feature, added the web part to a page and configured it to my list.   When trying to Apply the settings I receive the following error. All h...

Id #27905 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by slidexr | Created: Jun 28, 2010 at 11:45 PM by panoone

Google maps web part

After deploying the web part, i am able to use single point without any issues. However, when using the list, i get an error message that says "Go to the list settings page to delete these fields. ...

Id #26626 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by panoone | Created: Mar 30, 2010 at 1:35 AM by Saz

Map will not display after install of webpart, only see zoom bars and map/Sat/Hyrbrid buttons

I've installed this webpart on 2 other test servers and it worked fine, but when i went to install it on the production server all i get is the zoom bar, the Powered by Google icon and the Map/Sate...

Id #23298 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by snoel_tracer | Created: Jun 29, 2009 at 8:56 PM by snoel_tracer

Google maps web part - not available

I have installed the MJB.Sharepoint.googlemaps.wsp within MOSS 2007, the solution has been successfully deployed - Central Administration>Operations>Solution Management. However the Google Maps Web...

Id #21859 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by panoone | Created: Mar 31, 2009 at 12:00 PM by nelster

"Error - File Not Found" when specifying path in WSS Web Part

I've created a list called LocationsList within lists on my WSS Site. I've tried various different settings, but I always get a sharepoint error page telling me the File was not found.   My Webpar...

Id #21686 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by panoone | Created: Mar 18, 2009 at 3:05 PM by jh38954

Error in Title

I found a bug. I tried putting in "Papa John's Pizza" as the title of an item in my list. I don't think it likes the apostrophe in "John's". It won't render the map at all if I do that.

Id #21657 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by mikebirty | Created: Mar 16, 2009 at 11:37 PM by jterrell

Addsolution fails to add webpart

I am on the sharepoint server. When I try step 4 I get the following error:   Object reference not set to an instance of an object. c:\googlemaps\MJB.wss.GoogleMaps.wsp: The Solution installation f...

Id #21619 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by jterrell | Created: Mar 13, 2009 at 4:53 PM by jterrell

Description HTML Field does not like a Calculated source field.

In order to circumvent the issue discussed in the WSS compatibility Discussion, I created a column in my list (DescriptionHTML). Its column type is Calculated. This field concatenates several field...

Id #21494 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by stephanrocks | Created: Mar 4, 2009 at 11:37 PM by trov2k

cannot hide the initial marker?

can i just display the map with no markers or directions option?

Id #20965 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 7:36 PM by Sriraj | Created: Feb 3, 2009 at 3:56 AM by Sriraj